OVER ONS

Pioniers op het gebied van duurzame opwek energie

Bio Vitalita staat voor natuurlijk levenskracht. 

Hebben verklaard dat zij, en met hen sympathiserende Nederlanders huizenbezitters,huurders, organisaties en bedrijven die energie consumeren,streven naar een duurzaam toekomst voor Nederland.


Een toekomst waarin zij zelfstandig, sociaal en welvarend kunnen levenen werken in een mooie waardevolle omgeving zonder dat dit ten koste gaat van anderen .

Energie consumptie en producten spelen daar een belangrijke rol in.


ONS TEAMHubèr Buijsman

CEO Bio Vitalita

“De eerste bewoners van de Noordoostpolder werden streng geselecteerd. Ze moesten sterk zijn en gemeenschapszin hebben. Ondernemend zijn. Het lef hebben om helemaal opnieuw te beginnen. Dat was in de jaren vijftig. We zijn altijd nog een gemeenschap van pioniers gebleven.

Ik vind het leuk om te pionieren. Kijken welke mogelijkheden er zijn en daarnaast hou ik van gewoon doen. Ervaringen opdoen en deze door te geven aan de ander.

Ik hou van vrijheid in ondernemen.
Oa duurzaamheid, energie opwekken, advies duurzame projecten
Ik praat hier liever over een toekomst bestendige leefomgeving waar iedereen zich prettig en veilig voelt. Waar we samenwerken en kunnen genieten.

Bram Vreugdenhil

CEO Bio Vitalita

Ik behoorde niet tot de eerste pioniers, maar heb ook jaren mogen wonen in deze mooie polder bij tuinbouwgebied Luttelgeest, mooie en rustige tijd met 4 opgroeiende kinderen  

energie heeft me altijd al geboeid , na jaren onderzoek kwam ik in 2016 in contact met firma Rosch, hadden een systeem met een COP van 22 . Ik heb niet lang hoeven nadenken om de licentie te kopen voor levering van deze systemen door heel europa .