OVER ONS

Pioniers op het gebied van duurzame opwek energie

Bio Vitalita staat voor natuurlijk levenskracht. 

Hebben verklaard dat zij, en met hen sympathiserende Nederlanders huizenbezitters,huurders, organisaties en bedrijven die energie consumeren,streven naar een duurzaam toekomst voor Nederland.


Een toekomst waarin zij zelfstandig, sociaal en welvarend kunnen levenen werken in een mooie waardevolle omgeving zonder dat dit ten koste gaat van anderen .

Energie consumptie en producten spelen daar een belangrijke rol in.


ONS TEAMBram Vreugdenhil

CEO Bio Vitalita

Ik behoorde niet tot de eerste pioniers, maar heb ook jaren mogen wonen in deze mooie polder bij tuinbouwgebied Luttelgeest, mooie en rustige tijd met 4 opgroeiende kinderen

energie heeft me altijd al geboeid , na jaren onderzoek kwam ik in 2016 in contact met Natrajan uit India. Hij ontwikkelde een systeem Costar met een COP van 5 .

Samen met de firma Singh Crushers Limited is dit systeem doorontwikkeld.

Hubèr Buijsman

CEO Bio Vitalita

“De eerste bewoners van de Noordoostpolder werden streng geselecteerd. Ze moesten sterk zijn en gemeenschapszin hebben. Ondernemend zijn. Het lef hebben om helemaal opnieuw te beginnen. Dat was in de jaren vijftig. We zijn altijd een gemeenschap van pioniers gebleven, werken aan verduurzaming.  Het woord duurzaamheid is een vrij algemeen begrip. Ik praat liever over een toekomst bestendige leefomgeving waar iedereen zich prettig en veilig voelt.

Waar we samenwerken en kunnen genieten.

Een proeftuin waarin we willen laten zien dat fossiele brandstoffen niet meer nodig zijn en de energie voorziening zelf ter de hand nemen.